Return on Intelligence на конференції «Знайти відповідь»

31 серпня у Петербурзі відбулася 8-а міжнародна конференція «Знайти відповідь! Білі Ночі». Цього дня десятки HR-фахівців IT-компаній зустрілися, щоб послухати виступи від провідних фахівців у галузі рекрутингу з Росії, України і Білорусії і разом знайти відповіді на найактуальніші питання щодо поліпшення роботи відділів персоналу.

Серед спікерів конференції була заступник HR-директора по СНД Return on Intelligence Ангеліна Журавльова. У своїй доповіді “HR + Delivery”, Ангеліна поділилася досвідом відділу персоналу ROI з поліпшення координації взаємодії HR та проектних команд.

Ангеліна зазначила гідний рівень конференції; порадувала і якість інших доповідей, і активний діалог слухачів зі спікерами: «Цікаві, актуальні теми, яскраві доповідачі, активні учасники та професійні організатори. Все разом робить конференцію дуже корисною і такою, що запам’ятовується!»

Марія Вайнер, HR директор з персоналу зазначила: «Ми вважаємо, що участь наших фахівців у подібних заходах дуже важлива, оскільки саме такий формат дозволяє учасникам ефективно взаємодіяти: у кожного слухача є можливість отримати зворотній зв’язок від майстрів своєї професії і застосувати кращі практики в нашій компанії, а це дуже цінно».

Про компанію Return on Intelligence

Return on Intelligence надає інноваційні консалтингові послуги, послуги в області розробки комерційного програмного забезпечення і здійснює системну інтеграцію. Ми допомагаємо нашим клієнтам у стратегічному плануванні, розробці та впровадженні рішень по трансформації ключових систем підприємства. Це дозволяє їм успішно використовувати дедалі розповсюджуваний феномен I-SMAC: всі сервіси і додатки через Інтернет: соціальні, мобільні, аналітичні і хмарні. На базі наших глобальних Центрів компетенції, власних Лабораторій рішень і Дослідницького інституту ми розробили потужну технологію та програмні рішення, використовувані сьогодні багатьма провідними міжнародними компаніями.

Штаб-квартира компанії розташована у Філадельфії, США. У нас 1000 співробітників, які працюють в розподіленій мережі команд на території Сполучених Штатів, Росії, Східної Європи та Китаю.