Return on Intelligence в числі провідних світових сервіс-провайдерів за підсумками «Global Outsourcing 100» 2014

Return on Intelligence, провідний провайдер в галузі інноваційних консалтингових послуг, послуг в області розробки комерційного програмного забезпечення та системної інтеграції, за підсумками оцінки увійшов в списки міжнародного рейтингу «The 2014 Global Outsourcing 100».

В цьому році компанія Return on Intelligence удостоїлася місця відразу в чотирьох списках: у числі кращих 20 компаній, які працюють для фінансового сектора (страхування), в списку Топ-20 компаній, які працюють з урядовими установами, Топ-20 – у сфері досліджень і розробки (R & D) та в списку Топ-10 аутсорсеров, більшість співробітників яких розташовується в Східній Європі.

Return on Intelligence приймає участь у рейтингу IAOP вже вп’яте і завжди відзначається експертами в числі провідних компаній. Рейтинг IAOP проводиться вже восьмий рік поспіль. Список компаній «The Global Outsourcing 100» і суб-листи є гарною підмогою при пошуку партнерів – провідних провайдерів з послуг для аутсорсингу. Серед ста кращих – компаній з усього світу, що надають повний спектр послуг аутсорсингу, не тільки в області ІТ-аутсорсингу та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), а й аутсорсингу інфраструктури, управління нерухомістю та основними активами, виробництва і логістики.

«У час, коли попит на послуги аутсорсингу зростає, рейтинги« The Global Outsourcing 100» і «The World’s Best Outsourcing Advisors» стають неоціненним інструментом сприяння пошуку постачальників послуг», – зазначила Дебі Хамілл (Debi Hamill), виконавчий директор IAOP – «Компанії , включені в дані списки і суб-листи, зуміли продемонструвати свою компетентність в процесі суворого і незалежного суддівського відбору і тому є вершками індустрії».

Майкл Корбетт (Michael Corbett), голова IAOP, підсумував: «IAOP постійно прагне зробити рейтинги «The Global Outsourcing 100» і «World’s Best Outsourcing Advisors» є важливими інструментами для прийняття рішень. У зв’язку з тим, що в 2014 році очікується велике економічне зростання в країнах, що розвиваються і прискорення розвитку світової економіки, вибір правильного партнера з аутсорсингу стає
як ніколи важливим».

Коментуючи включення компанії в в списки рейтингу «The Global Outsourcing 100», Євген Філіппов, директор компанії в СНД, зазначив, що він «задоволений високим рівнем професійного визнання, продемонстрованим оцінкою досягнень компанії аналітиками IAOP». Євген відзначив також: «При виборі постачальника консалтингових та аутсорсингових послуг клієнти орієнтуються на наш багаторічний професійний досвід, накопичену експертизу і опрацювання нових технологій та рішень. У Return on Intelligence ми багато робимо для залучення і збереження найбільш талановитих кадрів у регіонах, де ми працюємо. Це сприяє підтримці високої ефективності організації: виконання термінів, сталості зайнятих на проектах команд, збереження та накопичення знань».

Команда Return on Intelligence націлена на кінцевий результат, ми спільно інвестуємо разом з нашими клієнтами і використовуємо в роботі унікальні інструменти та методології для ефективної реалізації проектів. Це дозволяє вибудовувати роботу в точній відповідності з пріоритетами клієнта протягом всього життєвого циклу проекту й істотно знижувати проектні ризики.

Про компанію Return on Intelligence

Return on Intelligence надає інноваційні консалтингові послуги, послуги в області розробки комерційного програмного забезпечення і здійснює системну інтеграцію. Ми допомагаємо нашим клієнтам у стратегічному плануванні, розробці та впровадженні рішень по трансформації ключових систем підприємства. Це дозволяє їм успішно використовувати дедалі розповсюджуваний феномен I-SMAC: всі сервіси і додатки через Інтернет: соціальні, мобільні, аналітичні і хмарні. На базі наших глобальних Центрів компетенції, власних Лабораторій рішень і Дослідницького інституту ми розробили потужну технологію та програмні рішення, використовувані сьогодні багатьма провідними міжнародними компаніями.

Штаб-квартира компанії розташована у Філадельфії, США. У нас 1000 співробітників, які працюють в розподіленій мережі команд на території Сполучених Штатів, Росії, Східної Європи та Китаю.

Про Міжнародну Асоціацію Професіоналів у сфері аутсорсингу

International Association of Outsourcing Professionals – міжнародна організація, що встановлює стандарти галузі і підтримує розвиток професійного аутсорсингу. Асоціація об’єднує понад 120 000 членів – клієнтів, партнерів та постачальників послуг. До організації входять компанії зі списку Fortune 500, міжнародні інноваційні підприємства.